WDM Boerderijautomaten

Automaten

banner-patatomat
aardappelautomaat WDM

Een goed werkende boerderijautomaat is er twee waard!

Service is een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsfilosofie, daarom hebben wij permanent een technieker die instaat voor het onderhoud en het herstel van onze automaten.
Vaak zijn problemen ook telefonisch op te lossen: wij doorlopen dan stap voor stap de probleemoplossing met U. Voor grotere technische problemen komen wij zo snel mogelijk bij U langs. Op al onze automaten geven wij 2 jaar volledige garantie voor herstellingen en nieuwe onderdelen.
Wij raden steeds aan ook een verzekering af te sluiten bij het plaatsen van de automaat, dit om in geval van schade door inbraak of overmacht zo snel mogelijk tot een oplossing te komen.
Bij inbraak wordt de schade door ons opgemeten een bestek opgemaakt, zodat de verdere kosten kunnen behandeld worden door uw verzekeringsmaatschappij.

dierenvoedingautomaat WDM

Een boerderijautomaat die goed geplaatst is , is er twee waard!

Onze boerderijautomaten worden aan huis geleverd en door ons geplaatst in een tuinhuis, werfcontainer of lokaal naar keuze: dewelke voorzien en ingericht dient te worden door de klant.
Belangrijk hierbij is dat de automaat beschermt is tegen teveel zonlicht en regen en dat een aangename koopomgeving gecreëerd wordt voor de consument. Wij helpen u graag verder met vragen en suggesties hieromtrent.

appelperenautomaat wdm

Een man met een automaat is er twee waard!

De voordelen van een boerderijautomaat zijn velerlei:

1. Uw boerderijproducten worden 7 op 7 aangeboden aan de klanten.
2. Lage of geen personeelskosten.
3. Tijdswinst: de mogelijkheid tot thuisverkoop met een automaat staat u toe ondertussen andere zaken te doen!
4. Toename van het cliënteel door de laagdrempeligheid van een boerderijautomaat.

boerderijautomaten WDM

Een automaat aangepast aan uw behoeften is er twee waard!

De “patatomat” boerderijautomaat zijn modulair en alle vakken, of deze nu ongekoeld, gekoeld of diepvrieskoeling hebben, kunnen aangesloten worden op eenzelfde betaalsysteem.
Zo kan je een echte versmarkt aan huis creëren en wordt het mogelijk meerdere boerderijproducten van verschillende landbouwbedrijven met elkaar te combineren.
De boerderijautomaat kan een belangrijke rol spelen in de samenwerking tussen boerderijen en zo steeds een uitgebreid assortiment streekproducten aanbieden aan de consument.

groentenautomaat inbouw WDM

Een goed bewegwijzerde automaat is er twee waard!

Wij helpen u graag verder om uw boerderijautomaat in de kijker te zetten met een weerbestendige sticker of banner met motief of logo naar keuze.
Zo maak je reclame voor de automaat en het is een creatieve wegwijzer voor uw klant om de boerderijautomaat, zelfs op afgelegen locaties, altijd te vinden.
Ook de automaat zelf kan helemaal gepersonaliseerd worden naar wens met een gedecoreerd paneel of door de vakken een ander kleurtje te geven.

aardappelautomaat1 WDM

Innovatief denken!

Heb je een opmerking? Een innovatief idee? Laat het ons weten…
Aangezien wij al onze boerderijautomaten van popnagel tot elektronica zelf produceren, staat WDM op de eerste rij om samen met u nieuwe suggesties uit te voeren en ideeën te realiseren. Achtervulling, eigen telemetrie systeem, bankkaartlezer, bestelautomaat… U vraagt, wij maken!!!