WDM Boerderijautomaten

Automaten

Diepvries
combinatie diepvriesautomaten wdm

Diepvries automaat vlees - ijsautomaat - beenhouwerijautomaat

Perfect voor de verkoop van diepgevroren vlees of ambachtelijk roomijs.
In tegenstelling tot andere diepvriesautomaten, is het voordeel van vakjes dat het product niet naar beneden valt, waardoor je niet moet oppassen voor het breken of scheuren van de verpakking, maar ook dat er geen beperking is voor het gewicht van je product. Onze vakken worden in een aparte en geïsoleerde koelkamer geplaatst, waardoor een constante temperatuur gegarandeerd wordt, zelfs met warme dagen kan een temperatuur van -23°c aangehouden worden.
Door onze doorschijnende vakjes en grote ramen is het product ook zichtbaar voor de klant, wat erg belangrijk is voor vlees en roomijs; zien doet kopen!!
Belangrijk is de BESTELFUNCTIE die standaard in al onze automaten geprogrammeerd is; je geeft ieder vak een code of werkt met een QR scanner die je kan koppelen aan de webshop van de beenhouwerij of ijssalon. Zo kan je BESTELLINGEN van vlees of ijstaarten laten afhalen in de automaat en hoef je niet te kijken naar openingstijden. De perfecte BESTELAUTOMAAT.
De indeling en de hoeveelheid deurtjes kan vrij gekozen worden en tot 42 vakjes per automaat uitgebreid worden. Betalingen kunnen met bankkaart of cash. Voorafbetalingen van de bestellingen zijn ook mogelijk door het vak een prijs van 0€ te geven.

Klik hier om de Brochure te bekijken